Telefon

+3672/465-123

E-mail

info@kulturvarad.hu

Mi is csatlakoztunk a közművelődési intézmények országos megnyitó – újranyitó kampányához. Május 15-én, azaz tegnap délelőtt 10 órától – a közművelődési helyszínek újranyitásának alkalmából – a Nemzeti Művelődési Intézet tizennégy magyarországi agórával együttműködve országos megnyitó eseménysorozatot hirdetett. A figyelemfelkeltő megnyitósorozatot a meghirdető intézmény minden csatlakozni kívánó közművelődési intézményre és közösségi színtérre kiterjesztette. A helyszínek a Nemzeti Művelődési Intézet által 1000 példányban elkészített NYITUNK! feliratú molinót igényelhettek, ennek kihelyezésével az intézmények és a színterek az országos megnyitóhoz való csatlakozásukat fejezhetik ki.

A Pécsváradi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum Nonprofit Kft. hivatalos megnyitó ünnepségét június 18-ra tervezzük: (5) KULTÚRTÖRTÉNET-Élőzenés Színházi Est | Facebook

Ezért most hétvégén a kampányhoz az épületben folyamatosan zajló fejlesztések egyikével, azaz Előterünk galériájának társadalmi munkában történő átvarázsolásával, újrafestésével csatlakoztunk. Jövő hét folyamán tervezünk még egy további „NYITUNK!” eseményt, erről időben értesíteni fogjuk kedves Vendégeinket!

Január óta folyamatosan fejlesztjük intézményünket és azon dolgozunk, hogy megfelelő, megújult körülmények között köszönthessük újból Önöket. Ezek a munkálatok most is zajlanak, ezért intézményünk várhatóan augusztus hónaptól tudja kedves közönségét teljes nyitvatartási időben fogadni. Az addig hátralevő időben a hétvégi nyitva tartás rendezvényhez kötött. A korábbi belépési szabályok továbbra is élnek a hatályos jogszabályokkal összhangban.

Büszkék vagyunk rá, hogy mi is részesei lehetünk a kampánynak, egyben köszönjük a festésben közreműködők segítségét!

Ajánlott cikkek