Telefon

+3672/465-123

E-mail

info@kulturvarad.hu

A Gergely Theáter bemutatja:A TRUBADÚR című One man-showját GERGELY RÓBERT főszereplésével

2023. augusztus 10. (csütörtök) 20.30h

„A Trubadúr cím arra utal, hogy a középkori énekesekhez hasonlóan én is mindig a nőknek énekeltem. Imádom a nőket dicsérni, magasztalni, ezeket az érzéseket, érzelmeket, a szerelem érzését szívesen közvetítem, ekörül forog az életem.” – olvasható Robi egyik nyilatkozatában.

A rendhagyó és látványos előadás „One man-show” formájában került színpadra, vagyis Gergely Róbert élőben egyedül áll a közönség előtt, a többi szereplő egy vetítőtővásznon elevenedik meg.

„Gyakorlatilag az életem filmje jelenik meg a színpadon egy interaktív show keretében, amire egy évig készültünk” – nyilatkozza a művész.

A páratlan műsorban olyan régi és már elfeledett slágerek is megszólalnak, amelyeket korábban közönség előtt még nem énekelt el. Charles Aznavour„She” (Ő)című dala Végvári Ádám zenész barátjának tanácsára a „Világslágerek” című lemezének címadó szerzeménye lett, de színpadon csak a Trubadúr első előadása, azaz 2023. február 4. óta énekeli először, ahogy a 65. születésnapjára készült új slágerét is, a műsor címadó dalát is, amelyet Szolnoki Péter és Duba Gábor barátai írtak.

Összegezve tehát a színpadon csak Robi látható és mögötte a mozivásznon pedig minden dal filmszerűen életre kel. Ez ONE MAN SHOW a javából. Ne hagyják ki Önök sem!

The event is finished.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük