Telefon

+3672/465-123

E-mail

info@kulturvarad.hu

Tisztelt Tudósítók! Kedves Partnereink!

Pécsvárad Város Képviselő-testületének döntése alapján a település kötelező közművelődési feladatait egy 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság látja el az idei évtől. A Pécsváradi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójaként a Városi Önkormányzat lapjának, a Pécsváradi Hírmondónak is a szerkesztője lettem. Intézményünk célja, hogy színvonalas, pezsgő, hagyományokkal és újdonságokkal tűzdelt kulturális és közösségi lehetőségeket tegyünk elérhetővé a pécsváradi és a környékbeli emberek számára.

A Pécsváradi Hírmondóval kapcsolatos elképzeléseim is hasonlóak, azaz hagyományokra épülő, közérdekű, ugyanakkor színvonalas, színes, érdekes és változatos információnyújtás minél szélesebb körben. Szeretnénk minden korosztályt megszólítani és teret adni elsősorban a helyi kezdeményezéseknek. A közös és szoros együttműködés továbbra is elengedhetetlen a helyi intézményekkel, egyházakkal, nonprofit szervezetekkel, vállalkozásokkal és a térségben élő emberekkel. Ezért szeretnénk partnereinknek a jövőben is lehetőséget biztosítani a Pécsváradi Hírmondóban történő tudósításra. 

Az idei évtől megjelenő lapszámok letölthető formában elérhetők lesznek itt, honlapunkon is. Amennyiben a Pécsváradi Hírmondó régebbi lapszámai között böngészne, azok szintén elérhetők elektronikusan, IDE kattintva.

Egyben várom ötleteiket, javaslataikat és szükség esetén személyesen is állok szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:

Apaceller Gergely szerkesztő

Tel.: 72/465-123

Mobil: 30/522-2284

Pécsváradi Hírmondó-2022-tél

Pécsváradi Hírmondó-2022-ősz

Pécsváradi Hírmondó-2022-április

Pécsváradi Hírmondó-2021-december

Pécsváradi Hírmondó-2021-szeptember