Telefon

+3672/465-123

E-mail

info@kulturvarad.hu

Tisztelt Pécsváradi és Környékbeli Lakosok!

Pécsvárad Város Képviselő-testülete úgy döntött, hogy kötelező közművelődési feladatait egy 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság fogja végrehajtani a jövőben.

A Pécsváradi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum Nonprofit Kft. ügyvezetésére kiírt pályázatot a Képviselő-testület egyhangú támogatásával sikerült elnyernem, ami különös büszkeséggel tölt el pécsváradi születésű és kötődésű emberként.

Pályázatom ötletekben és tervekben gazdag, melyek megvalósításához nagy lendülettel és lelkesedéssel fogok hozzá. Célom színvonalas, pezsgő, hagyományokkal és újdonságokkal tűzdelt kulturális lehetőségek elérhetővé tétele a pécsváradi és a környékbeli emberek számára. Szeretnék minden korosztályt megszólítani és teret adni elsősorban a helyi kezdeményezéseknek. Terveim közt szerepelnek interaktív gyermekprogramok, koncertek, színházi előadások, aktív klubélet, helyi tehetséggondozás szervezése, a művelődési ház hang- és fénytechnikai fejlesztése, valamint a városi rendezvények lebonyolítása, szoros együttműködésben a helyi intézményekkel.

Bár a jelenlegi vírushelyzet nem kedvez a kulturális rendezvények megvalósításának, de remek lehetőség egy átgondolt előkészítő munkára, hogy a nyitást követően változatos programokkal, profi körülmények között, felkészülten várjuk a közönséget.

A nonprofit kft. hamarosan megjelenik online felületeken, ahol amellett, hogy részletesen és rendszeresen hírt adunk tevékenységünkről, várjuk észrevételeiket, ötleteiket, javaslataikat is.

Támogatásukban bízva kívánok sikeres, egészségben és természetesen színes programokban gazdag Boldog Új Évet!

Tisztelettel:

Apaceller Gergely

ügyvezető igazgató

Pécsváradi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum Nonprofit Kft.

Ajánlott cikkek