Telefon

+3672/465-123

E-mail

info@kulturvarad.hu

Tisztelt Pécsváradi Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben, sajnos az idei évben sincs lehetőségünk ünnepi műsorral egybekötött megemlékezést tartani március 15-én.

Pécsvárad Város Önkormányzata a 484/2020. (XI.10.) kormányrendeletben foglalt rendelkezések szigorú betartása mellett ezért KIZÁRÓLAG SZŰK KÖRBEN TÖRTÉNŐ KOSZORÚZÁSSAL emlékezik az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeire 2021. március 15-én, hétfőn délelőtt 10 órától a Kossuth téren.

A megemlékezésről a Pécsváradi Városi Televízió felvételt készít és megörökítjük Önöknek képekben is, melyeket az ünnepi beszéd teljes szövegével együtt városunk honlapján érhetnek majd el március 15-én délutántól. A felvett műsor este 19.30 órától a Pécsváradi Városi Televízióban és a YouTube-on tekinthető meg.

A fenti időpontban történő koszorúzáshoz előzetes regisztráció szükséges, amelyet a szervezetek március 10-ig tehetnek meg a Pécsváradi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum Nonprofit Kft. munkatársainál. (Telefon: 72/465-123 vagy e-mail: szervezes@kulturvarad.hu)

A csoportosulás elkerülése érdekében, akik nem regisztráltak előzetesen, csak azután helyezhetik el koszorúikat és virágaikat a Kossuth szobornál, miután a megemlékezésen hivatalosan jelenlévők elhagyták a helyszínt.

Megértésüket köszönjük!

Kérjük továbbá a megemlékezésen jelenlévőket, hogy az általánosan ismert járványügyi óvintézkedéseket tartsák be, viseljenek maszkot és helyezkedjenek egymástól legalább 1,5 méter távolságban. Amennyiben a kormány, a fertőzöttek számának folyamatos növekedése miatt további szigorításokat vezetne be a március 15-ig hátralévő időben, úgy a megemlékezéssel kapcsolatban újból tájékoztatni fogjuk Önöket.

Továbbra is vigyázzunk Magunkra és vigyázzunk Egymásra!

Tisztelettel: Zádori János, Pécsvárad város polgármestere

Ajánlott cikkek