Telefon

+3672/465-123

E-mail

info@kulturvarad.hu

Korábban posztoltuk már, hogy nagy dísznövényeink szép, új és egyedi kerámia kaspókat kapnak majd. Örömmel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy ma délelőtt megérkeztek! 🙂

Haklik Ani közreműködésével húsz darabot válogattunk és kaptunk „ajándékba” a pécsváradi székhelyű TERRA UNGHERIA Kft. tulajdonosától, Pieter Leemans úrtól. Már első megkeresésünk után biztosított róla, hogy segíteni fogja kezdeményezésünket. A kultúra és a közművelődés iránti elkötelezettségének bizonyítékaként közel milliós nagyságrendű támogatásban részesültünk, amit igyekezni fogunk meghálálni. A páratlan kaspók nagy becsben lesznek tartva és az épület különböző tereit, programjait fogják szépíteni és egyedivé tenni a beléjük ültetett dísznövényeinkkel.

Külön köszönet illeti Pólicsné Hofecker Mónikát a segítő közvetítésért, intézményünk virágosítási, szépítési, fejlesztési programjának támogatásáért, abban való aktív közreműködéséért! ❤️

Természetesen a TERRA UNGHERIA Kft-t kiemelt partnerünkként jegyezzük, jelenítjük meg minden lehetséges felületen és szeretettel várjuk Leemans urat, Mónit és a Kft. munkatársait intézményünk megnyitása után rendezvényeinkre, vendégeinkként.

Szeretnénk köszönetet mondani a Pécsváradi Városüzemeltetési Csoport munkatársainak is, hogy megfelelő körültekintéssel és óvatossággal átszállították a kaspókat hozzánk!Kedves közönségünket pedig arra kérjük, hogy az újranyitás után tekintsék és csodálják, és persze nem utolsó sorban becsüljék, becsüljük majd meg mindannyian ezeket a gyönyörű kerámiákat.

Hálás köszönet Mindenkinek! ❤️

…. folyt. köv. 😏

Ajánlott cikkek