Telefon

+3672/465-123

E-mail

info@kulturvarad.hu

Tisztelt Tudósítók! Kedves Partnereink!

A Pécsváradi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójaként a Városi Önkormányzat lapjának, a Pécsváradi Hírmondónak is a szerkesztője lettem az idei évtől.

Intézményünk célja, hogy színvonalas, pezsgő, hagyományokkal és újdonságokkal tűzdelt kulturális és közösségi lehetőségeket tegyünk elérhetővé a pécsváradi és a környékbeli emberek számára.

A Pécsváradi Hírmondóval kapcsolatos elképzeléseim is hasonlóak, azaz hagyományokra épülő, közérdekű, ugyanakkor színvonalas, színes, érdekes és változatos információnyújtás minél szélesebb körben. Szeretnénk minden korosztályt megszólítani és teret adni elsősorban a helyi kezdeményezéseknek. A közös és szoros együttműködés továbbra is elengedhetetlen a helyi intézményekkel, egyházakkal, nonprofit szervezetekkel, vállalkozásokkal és a térségben élő emberekkel.

Ezért szeretnénk partnereinknek a jövőben is lehetőséget biztosítani a Pécsváradi Hírmondóban történő tudósításra. Az aktualitások mellett újabb rovatok, sorozatok indításával is szeretnénk színesebbé tenné a lapot. Többek között szeretnénk lehetőséget biztosítani egy-egy helyi vállalkozás, valamint közösségünk életében meghatározó szerepet vállaló szervezet és magánszemély bemutatkozásának is.

Terveink szerint március hónapban jelentetnénk meg a soron következő számot, ennek megfelelően tisztelettel várom cikkeiket, tudósításaikat e hónap végéig.Egyben várom további ötleteiket, javaslataikat és szükség esetén személyesen is állok szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel: Apaceller Gergely ügyvezető igazgató, a Pécsváradi Hírmondó szerkesztője

Hirdetésfelvétel: PMKKM Nonprofit Kft.

H-7720 Pécsvárad, Kossuth Lajos utca 31.

Telefon: 72/465-123

E-mail: pecsvaradi.hirmondo@gmail.com

Ajánlott cikkek